Vitiligo

Sağlık

Vitiligo, hemen her yaşta ortaya çıkabilen, doğumsal olmayan, sınırları net, parçalı, renksiz (açık renkli) alanlarla karakterize bir cilt hastalığıdır.

Yemek Borusu

Sağlık

Yemek borusu (gırtlaktan mideye uzanan boru) tıkanması ile dünyaya gelen bir bebek tam olarak gelişmemiş bir yemek borusuna sahiptir.

Zayıflık ( Yetersiz Kilo Problemi)

Sağlık

Öncelikle kilo durumunuzu doğru bir şekilde saptamanız gerekir, bunun için ilgili sayfamızdaki hesaplama aracından yararlanabilirsiniz.

Saç Dökülmesi

Sağlık

Saç dökülmesi terimi çok farklı problemleri anlatmak için kullanılabilir (saçlardaki hafif bir incelmeden tüm saçların dökülmesine kadar) ve bu durum bir çok nedenden kaynaklanabilir.

Yüz Felci

Sağlık

Yüz sinirinin beyin dışında yüz bölgesine yakın yerde sıkışması sonucu meydana gelir.

Diş Beyazlatma (Bleeching)

Sağlık

Diş beyazlatma işlemi yapısal olarak renk bozukluğuna veya koyu bir renk tonuna sahip dişlerin rengini açarak daha beyaz görünmelerini sağlama işlemidir.

Polikistik Over Hastalığı

Sağlık

Normal yumurtalık fonksiyonlarıPolikistik over hastalığının nasıl oluştuğunu anlayabilmek için, yumurtalık fonksiyonlarının bilinmesi gerekir.

Epizyotomi

Sağlık

Normal vaginal doğum sırasında, perinenin korunması ve oluşabilecek istenmeyen perine yırtıklarının önlenmesi amacıyla hekim tarafından yapılan 4-5 cm’lik perine kesişidir.

Hamilelik Bulantı ve Kusmaları

Sağlık

Genellikle hamileliğin 6.

Dış Gebelik

Sağlık

Bilindiği gibi normal bir gebelikte cenin rahim iç duvarma yuvalanır {Imp-lantasyon – nidasyon).

Etiket Bulutu