İlginç İntihar Girişimi


İlginç


1998′de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük
bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken
de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu
ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su
yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak
yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü.

Yorumlar (2)

  • scc (Ziyaretçi)

    24/05/2011 - 14:44:44

    m.gökhan;)


  • M. Gökhan Ergüven (Ziyaretçi)

    12/04/2010 - 17:24:27

    Yani suda bulup hastaneye yetiştirdikleri ve hipotermi nedeniyle öldüğünü anladığınız adamın, boynundaki ipten yola çıktınız, suda bulduğunuz ve suya nereden düşmüş olabileceğini bilmediğiniz(bkz. akıntılar) adamın, suya nereden düştüğünü üşenmeden tesbit edip, bir de üstüne o yamaca tırmandınız ve büyük bir kayaya bağlı olan ipi buldunuz. Bu arada yine hipotermi nedeni ile ölen adama, ne olur ne olmaz, elimiz değmişken... Deyip bir de otopsi yaptınız ve suya düşünce kustuğu ilaçları aldığını keşfettiniz(!). İlaçlar o süre zarfında mideye giden tuzlu su ile çözülmemişti ve başka bir tedavi amacı gütmeyen(bkz. ağrı kesici, asprin, kalp ilaçları) ve kesinlikle intihar amaçlı birşey olduğu sonucuna vardınız. Ve tüm bunlar olurken tabanca hala adamın elindeydi öyle mi? Pardon yanık elbiseleri atladım ama onlar için de mantıklı bir açıklamanız mutlaka vardır ;)

    Selam ve Sevgilerimle


Etiket Bulutu