En Gıcık 25 İnsan Tipi


İnsan


1. Sadece ben, ben, ben


Laf sırası onlara geldiğinde sadece kendilerinden söz etmekle kalmayıp ‘O değil de…’ diyerek lafınızı kesen ve sonra şahsi dertlerini anlatmaya geçenler… Dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannedenler…

2. Hep aynı fıkra
Daha çok eski arakadaşlar içinde çıkar. Bir fıkraya bir kez gülündü diye her buluşmada aynı fıkrayı anlatırlar. Sadece bu bile arkadaşlığı gözden geçirmek için yeterli bir sebeptir.

3. Telefon bağımlıları
Siz karşısına geçmiş hararetli bir şey anlatıyorsunuzdur, onun gözü eldeki telefondan başkasını görmüyordur. Belli ki Twitter mesajlarını kontrol ediyor, ama sırf bunu çaktırmamak için bir de sizi dinliyormuş gibi “hı hı” diyerek başını sallıyor.

4. Dürtme beni
Bir şey anlatırken karşısındakine dokunma ihtiyacı hisseden model… Oturur durumdaysanız genelde hareket üst bacağa ya da diz bölgesine olur. Ayaktayken üst kol ve omuz… “Bir git ya” diyemezsiniz.

5. Emrivaki insanları
Aranızda öyle bir yakınlık olduğuna ya da bunu yapmaya hakkı bulunduğuna inanır. Haber vermeden eve gelir, sormadan sizin adınıza karar alırlar. Boğulmak istenen insan tipidir.

6. Yemeğinizden yiyenler
Sizin tabağınızdaki her zaman gözlerine daha lezzetli görünür. “Al hepsini, senin olsun” dersin, istemezler. Başkasının yemeğinden bir çatal, bir ısırık almak onlara ayrı bir zevk verir.

7. Yüksek sesle konuşanlar




Yorumlar (1)

  • scc (Ziyaretçi)

    27/05/2011 - 21:08:44

    3,8,9,13 özellikle 8! .@


Etiket Bulutu