Kadınları Mutlu Etmenin Yolları !!!


Komik


KADINLARI MUTLU ETMENİN YOLU


Yorumlar (6)

  • tubi~ (Ziyaretçi)

    31/07/2011 - 11:47:52

    Bu yaptığınız kadınlara hakaretten ve abartıdan başka bir şey değildir. Madem bu kadar şikayetçisiniz kadınlardan, hiç sevgiliniz olmasaydı, hiç karınız olmasaydı, hiç anneniz, anneanneniz, babaanneniz olmasaydı?
    Şimdi bu yazdıklarıma cevap verecek olan bir erkek varsa hiç zahmet etmesin, çünkü kendini haklı çıkartmaya çalıştıkça daha da batacaktır, zaten küfür ve hakaretten başka verilecek cevapları olacakları hiç sanmıyorum.


  • tubi~ (Ziyaretçi)

    31/07/2011 - 11:47:19

    Aynı şeyi ben de yapabilirim, o 2 maddeden sonra ..koyup bilmem kaç milyonuncu madde "Önünden çekil" yazarım. Hiç kendinizi onların yerine koydunuz mu? Bütün gün evde yemek hazırlayan, "karnınızı doyuran", temizlik yapan, kocasını mutlu etmeye çalışan onlar değil mi? Onlar olmadan hayat size bu kadar kolay olur muydu? O küçümsediğiniz kadınlar bütün gün kendini harab ediyor fakat gönlünce akşamları eline kumandayı alıp önünden çekilmenizi söyleyemiyor.


  • tubi~ (Ziyaretçi)

    31/07/2011 - 11:45:10

    Dünyadaki kaç milyon kadın "Asansörde kat düğmesine bas, yoksa senden boşanırım, mahvederim seni" der? Dünyadaki kaç milyon kadın "Bana müzik dinlet, yoksa başına gelecekleri bilemezsin" der? Bu saydığınız "6798" maddeyi aynı anda kaç milyon kadında gördünüz? Ki araya "..." koymakla onu çoğaltmaktan kolay bir şey yoktur, şimdi siz erkeklere "Neymiş o 6798 madde, hepsini teker teker yazın" desem apışıp kalırsınız.


  • tubi~ (Ziyaretçi)

    31/07/2011 - 11:44:29

    Buraya yazdığınız bu maddeler abartıdan başka bir şey değildir. Bunları bir kadın yapıyorsa dahi, bunu tüm kadınlar için genellemeniz ne kadar doğrudur? Dünyadaki bütün kadınları tanıdınız mı ki "Kadınlar" diye genelleme yapıp bu cümleleri kurabiliyorsunuz? Dünyadaki kaç milyon kadın "Kareli gömlek giy, yoksa sana hayatı zindan ederim" der? Kaç milyon kadın "Ben uyumadan uyuma, uyanmadan uyanma" der?


  • yasin (Ziyaretçi)

    24/02/2010 - 04:14:06

    KIZLAR erkeklerden bir gelecek ,ERKEKLER KIZLARDAN bir geçmiş ister :D:D:D:D:D


Etiket Bulutu